style.css changes not reflecting on website

Community Forums Forums Design Tips and Tricks style.css changes not reflecting on website

This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  Ozzy 1 year, 7 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #2401

    wezzleuk
    Participant
    Post count: 1

    I have a Primary Nav Menu to which I have added via the style.css sheet some social icons and links plus there is a search box. I set the left margin on the first icon to 230px to force them all to the right. I did this a week or so ago.

    I now want to add another menu item (which I can do) and need to reduce the left margin value of the (twitter) icon but although I decrease the value and save the style.css file nothing changes on my web site – http://www.coastalfm.co.uk.

    Any ideas?

    Thanks

    Screencast:
    https://copyblogger.viewscreencasts.com/a9733ecae5784e55bf915dc022c7fa4b

    #2407

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    There doesn’t seem to be anything at that URL


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

    #2424

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    Your website isn’t loading


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

    #2429

    wezzleuk
    Participant
    Post count: 1

    Hi Sozo

    I didn’t realise my post had been moved to a different section so please ignore the ‘Vanishing Post’ post in General Discussion.

    Don’t know what to say about site not loading – it’s loading fine from where I am and I can see in my sites stats that there has been four views referred from http://www.studiopress.com/forums/topic/style-css-changes-not-reflecting-on-website/

    Brian

    #2435

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    I get a “cannot connect” message every time I try to visit http://www.coastalfm.co.uk/


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

    #2750

    wezzleuk
    Participant
    Post count: 1

    Okay, would somebody like to take a look now? It’s been okay, nobody else reporting that they were unable to connect to the site.

    Thanks

    #2753

    Ozzy
    Participant
    Post count: 211

    i can’t connect to the site, either


Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.