Theme Settings aren't Working: Resolved

Community Forums Forums General Discussion Theme Settings aren't Working: Resolved

This topic is: resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Susan 1 year, 9 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #4602

    cgmoseley
    Participant
    Post count: 14

    Just purchased the Pro Edition and love it. Problem is, I just got the update for WP 3.5 and the themes are working differently- just like this forum. I see the forum has a new look…

    Not to get too sidetracked, but my Theme Settings admin section isn’t working. The menus will not expand. This is pretty inconvenient. Can someone lend me a hand? The menu’s won’t budge when I click on the arrows.

    Could this be an WP upgrade issue?

    Resolved: Deactivated all plugins and looking for the culprit now. She works. My bad.

    Thanks-

    Clay

     

    *The issue is with Genesis. Switching from Sleek to Sample has no impact on the Theme Settings functions.

     


    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  cgmoseley.
    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  cgmoseley.
    #4614

    Susan
    Moderator
    Post count: 8942

    Glad you got it figured out!


    Susan @ Graphically Designing I’d love to customize your website! I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.