Troubleshooting Soliliquy and Plugins

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Troubleshooting Soliliquy and Plugins

This topic is: resolved

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  anitac 4 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #96926

    anitac
    Participant
    Post count: 7031

    I have been pretty good about troubleshooting my own issues, but I am really stumped. I am getting this error at the bottom of the screen – Screen Shot. I have deactivated the plugins and then reactivated one at a time. The thumbnail add on might be causing the problem when I reactivate them, but the error line doesn’t reference that in the code so I am stumped as to how to fix this.

    Line 429 of the plugin.php file says this:

    call_user_func_array($the_['function'], array_slice($args, 0, (int) $the_['accepted_args']));

    ..and I don’t know what that means. But I am having this issue on my own site and also a client’s site using the Thumbnail Add On.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #96947

    anitac
    Participant
    Post count: 7031

    This can be closed. Sending to the plugin developer.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.