Upgraded to Genesis 2.0 and lost my logo

Community Forums Forums General Discussion Upgraded to Genesis 2.0 and lost my logo

This topic is: resolved

Tagged: ,

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  SimplyAA 1 year, 2 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #59358

    SimplyAA
    Participant
    Post count: 67

    I just upgraded to Genesis 2.0 (I am using the Education theme) and my logo is gone. It was showing fine before but after the update it showed the title and description so I removed that and logo still doesn’t show up. My site is http://www.getlevitin.com.

    Also, it is showing permalinks on the blog posts. I put this code into functions.php but they still show up:
    //* Remove the post permalink (requires HTML5 theme support)
    remove_action( ‘genesis_entry_content’, ‘genesis_do_post_permalink’, 14 );//* Remove the post permalink (requires HTML5 theme support)
    remove_action( ‘genesis_entry_content’, ‘genesis_do_post_permalink’, 14 );

    I would appreciate any help.


    http://www.getlevitin.com
    #59380

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 1063

    1) In functions.php, comment out or delete

    add_theme_support( 'custom-header', array(
    	'width' => 380,
    	'height' => 100,
    	'header-selector'	=> '#title a',
    	'header-text'		=> false
    ) );

    Add the following at the end:

    /**
     * Filter the genesis_seo_site_title function to use an image for the logo instead of a background image
     *
     * The genesis_seo_site_title function is located in genesis/lib/structure/header.php
     * @link http://blackhillswebworks.com/?p=4144
     *
     */
    
    	add_filter( 'genesis_seo_title', 'bhww_filter_genesis_seo_site_title', 10, 2 );
    
    	function bhww_filter_genesis_seo_site_title( $title, $inside ){
    
    		$child_inside = sprintf( '<a href="%s" title="%s"><img src="'. get_stylesheet_directory_uri() .'/images/LevitinGroup.png" title="%s" alt="%s"/></a>', trailingslashit( home_url() ), esc_attr( get_bloginfo( 'name' ) ), esc_attr( get_bloginfo( 'name' ) ), esc_attr( get_bloginfo( 'name' ) ) );
    
    		$title = str_replace( $inside, $child_inside, $title );
    
    		return $title;
    
    	} // End bhww_filter_genesis_seo_site_title

    Change LevitinGroup.png in the above to the name of your logo which should be placed in child theme’s images directory.

    2) Add the following at the end of child theme’s style.css (WP dashboard -> Appearance -> Editor):

    .header-image #title-area, .header-image #title, .header-image #title a {
    	text-indent: 0;
    }
    
    .header-image #title {
    	margin-top: 0.8rem;
    }

    #59381

    SimplyAA
    Participant
    Post count: 67

    You are wonderful! It worked perfectly.

    Thank you very much.


    #59382

    SimplyAA
    Participant
    Post count: 67

    Oops, did you happen to know the answer to the second portion about removing the permalinks?


    #59386

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 1063
    #59387

    SimplyAA
    Participant
    Post count: 67

    I want to get rid of the permalinks that are showing on the home page as the last line in the two blogs. http://www.getlevitin.com

    They show as:

    http://getlevitin.com/shari-levitin/

    and

    http://getlevitin.com/showtime-2/

    Before I upgraded to Genesis 2.0 tonight these were NOT showing up.


    #59393

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 1063

    In style.css

    change

    #description {
        color: #34678a !important;
    
    #post=1220 .entry-title {
    	display: none;
    }

    to

    #description {
        color: #34678a !important;
    }
    
    #post-1220 .entry-title {
    	display: none;
    }

    and add this:

    .home .entry-content p.entry-permalink {
        display: none;
    }
    

    #59396

    SimplyAA
    Participant
    Post count: 67

    The change listed above is the same as the change to? I do understand to add this:

    .home .entry-content p.entry-permalink {
    display: none;
    }

    but the change and to sections are the same so there wouldn’t be a change?


    #59397

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 1063
    #59399

    SimplyAA
    Participant
    Post count: 67

    Thank you. That worked. Can you tell me what that change did so I understand for later?


    #59403

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 1063

    In

    #description {
        color: #34678a !important;

    closing brace was missing.

    In

    #post=1220 .entry-title {
    	display: none;
    }

    #post=1220 is not valid. It should be #post-1220


    #59409

    SimplyAA
    Participant
    Post count: 67

    Thank you for your help. I really appreciate it.


Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Upgraded to Genesis 2.0 and lost my logo’ is closed to new replies.