Widgets emptying themselves after WP upgrade

Community Forums Forums General Discussion Widgets emptying themselves after WP upgrade

This topic is: not resolved

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Pinky 5 months, 2 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #104781

    Pinky
    Participant
    Post count: 95

    hi there

    Initially I thought I was going a little crazy (that still might be the case :( )…. however on 3 different sites over the last few days the widgets have emptied themselves.

    I’ll be looking at the front end and the site will look perfect, I go into the widgets and they’ll all be empty apart from primary sidebar, so then I go to the front end again – and sure enough all widgets are gone.

    Any ideas or thoughts?


    cheers

    Pinky

    #104803

    Susan
    Moderator
    Post count: 9255

    Pinky – I’ve answered a couple of support questions over the past week about this – it appears to be a WordPress bug, where widgets will suddenly show up in the list of “inactive widgets”, especially if you have previewed another theme…

    https://core.trac.wordpress.org/ticket/27897


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

    #104829

    Pinky
    Participant
    Post count: 95

    Hi Susan

    Thanks for that – is there a resolution tho…. I can’t understand what’s being said over there!

    It’s a little concerning that this has been going on for 3 weeks now.


    cheers

    Pinky

    #104830

    Susan
    Moderator
    Post count: 9255

    As far as I know, there’s no resolution – that was just providing the link to the changelog, so you would know that the bug has been identified.


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

    #104848

    essaysnark
    Participant
    Post count: 342

    That bug was supposedly fixed in 3.9.1 though there are some reports of similar issues still remaining when themes are being upgraded in conjunction with a WP upgrade.

    #104859

    Pinky
    Participant
    Post count: 95

    yeah certainly hasn’t been fixed – it’s driving me absoutely crazy!


    cheers

    Pinky

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.