WP Update = No visual editor and content showing in posts (admin area)

Community Forums Forums General Discussion WP Update = No visual editor and content showing in posts (admin area)

This topic is: not resolved

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jen Baumann 2 years, 7 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #5809

    thinkmedia
    Participant

    Hi,

    I am trying to help out a friend who’s blog crapped out (kinda) after the latest WP update.
    The Visual Editor is not showing and the content in all posts are not showing either.

    So after I deactivated all plugins and that didn’t help, I am looking at Genesis.
    She is running 1.8.2 and Blissful child theme 1.0

    Is there a way to tell if her child theme needs updating?

    Thanks!

     

    #5926

    Jen Baumann
    Keymaster

    You may want to take a look at the WP 3.5 Master list: http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list

    This issue has come up for others, being specifically related to having run Bulletproof Security, even if the plugin has been deactivated and deleted (stray .htaccess file).

    #5929

    thinkmedia
    Participant

    Hey Jen,

    Thanks for the tip. After much digging around, I did find that solution. And it was an .htaccess file that was the culprit.

    But is there a way to tell what version a child theme is … on the Genesis site?
    I know Genesis auto-updates/reminds but child themes don’t.

     

    Thanks

    #5937

    Jen Baumann
    Keymaster

    Yes, that’s usually located in the header of the style.css file.

    #5938

    thinkmedia
    Participant

    But is there a way to tell on the Genesis site? Non of the child themes show a changelog or version number?

    #5940

    Jen Baumann
    Keymaster

    In the downloads section of http://my.studiopress.com/, you can see the current version number of child themes.

    #5941

    thinkmedia
    Participant

    Awesome!

    Thanks

    And by the way, every time I reply to this post, it sends me to a 404 error page.

     

    “Closed”

    #5944

    Jen Baumann
    Keymaster

    You’re welcome. Yes, we are aware of the 404 issue and working on the problem.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘WP Update = No visual editor and content showing in posts (admin area)’ is closed to new replies.