zigzag megalithe not responsive, but demo is

Community Forums Forums General Discussion zigzag megalithe not responsive, but demo is

This topic is: not resolved

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  David Browne 11 months, 3 weeks ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #77425

    scurve
    Participant
    Post count: 3

    Hi,

    I am about to launch a new site using the megalithe theme.

    The demo is responsive, but my site isn’t.

    I cannot find anywhere in the backend and option to make it responsive.

    Where should I be looking?

    thanks in advance

    #77428

    Tony @ AlphaBlossom
    Participant
    Post count: 544

    Hello,

    It’s hard to say without a link to the site, and i’m not familiar with that theme, but check to see if it has the viewport meta tag in the head section (check your source code):

    
    <meta content="width=device-width, initial-scale=1.0" name="viewport">
    

    If not, you need to add that. It can be done by adding the code to your theme’s functions.php file, see here:
    http://my.studiopress.com/snippets/head/#add-viewport


    #77432

    scurve
    Participant
    Post count: 3

    Hi Tony,

    thanks for the super quick reply.

    Sorry url:

    I have checked and it does have that line of code.

    #77433

    Tony @ AlphaBlossom
    Participant
    Post count: 544

    Hello…it looks like you tried to post the url but it didn’t come through. If I can take a look at the site I might be able to figure it out…otherwise you’re might also try contacting zigzag directly.


    #77434

    scurve
    Participant
    Post count: 3
    #77438

    Tony @ AlphaBlossom
    Participant
    Post count: 544

    Thanks! Your .site-container is set to a fixed width of 1140px here http://teammatesaustralasia.com.au/?sccss=1&ver=3.7.1

    If you can access that, I would change it to:

    
    .site-container {
        width: 100%;
        max-width: 1140px;
    }
    

    If not, you can change your theme’s style.css around line 407:

    
    .site-container {
        -moz-box-sizing: content-box;
        background: none repeat scroll 0 0 rgba(255, 255, 255, 0.8);
        box-shadow: 0 100px 100px #000000;
        margin: 10px auto 60px;
        max-width: 1140px;
        width: 100% !important;
    }
    

    That should take care of it.

    Let me know if it doesn’t work…

    Tony


    #77499

    David Browne
    Participant
    Post count: 167

    i’m pretty sure zigzagpress have support so maybe let them know about the problem so they can fix it for everybody.


    We are Dave & Erin. Full time travellers and designers. Currently in Sydney. Follow us on Google +. I’m new to twitter so be the first to say hey Twitter

    Note: Known to give only give negative critique on design. I don’t mean to offend anybody, it is just more efficient pointing out mistakes than saying “yes, its beautiful” every time. :)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.