anitac

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 5,855 total)
  • Author
    Posts

  • anitac
    Participant
    Post count: 6402

    That’s really strange. This is what I see. It’s UNDER the navigation – not over it. Can you do a screenshot on your end?


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!


    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    I am using IE 10 and it was perfect before I gave you the code. What version of IE are you using? Clear your cache.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!


    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    It’s not doing it on mine. Are you PC or Mac? Try my code. I moved the position.

    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/WMUXw8J2Kto?wmode=transparent?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!


    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    Open up your video code – at the end of the URL – add this, ?wmode=transparent, save it and let’s look again.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!


    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    Please provide a link to your site so we can take a look.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Responsive issues #100577

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    The media queries are in your style sheet down below the heading “Responsive Design”. Since you customized your home page, the elements (i.e., newly created featured content areas), need to be added to the media queries section. It is a bit of a challenge as you need to test each of those sections one by one. It’s not easy to “tell you” how to do it because it requires “hands on” coding and testing for your theme only. Everyone will have a different set of needs.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Favicon Not Appearing In All Browsers #100280

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    You can also just copy your favicon into the images folder. As a practice, I copy my favicon to the Images folder in both the Genesis Framework and the child theme and they show up fine. Be sure to dump your cache on your site as well as your browser cache for them to show up.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Favicon Not Appearing In All Browsers #100260

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    Where do you have your favicon loaded? Also, has it been this way for a while or did you just change it?


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Lifetstle 2.0.2 – Image Alignmnet issue #100256

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    Look great now!


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Lifetstle 2.0.2 – Image Alignmnet issue #100239

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    I am on a PC and this is what I see – It’s still not working on my end using Firefox.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Adjusting 100% width #100236

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    You need to first start by changin the home page layout to FULL WIDTH. Try that and let’s see where you are at after that.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Information Not Showing In Primary Sidebar #100235

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    Please provide a link to the site in question. We cannot assist you with troubleshooting if we cannot see the website.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: SSL on a SideBar Form #100233

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    What type of subscribe box is it? Is it one you created internally say, using Jetpack Subscribe, or a third-party subscription box. Can you provide a link to your website so we can see it?


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Lifetstle 2.0.2 – Image Alignmnet issue #100224

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    I see the same thing your client see in Firefox only. IE and Chrome are fine. For the purposes of testing try commenting out the margin line. When I do this using Firebug it fixes it.

    img.alignright {
        display: inline;
        margin: 0 0 10px 10px;
    }

    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Remove Floating Navigation Bar – Magazine pro #100170

    anitac
    Participant
    Post count: 6402

    It’s currently “fixed” – change it to absolute and it will move the entire screen when you scroll.

    .nav-primary {
        background-color: #222222;
        left: 0;
        position: fixed;
        top: 0;
        width: 100%;
        z-index: 999;
    }

    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 5,855 total)