Anita

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 5,386 through 5,400 (of 6,791 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Modern Portfolio: Image Captions will not save #23144

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Well… I had to delete the image and then re-upload it and add the caption. Then it would save. If you have an image already placed and want to add a caption – you’ll have to delete it and then add it again. What a pain!


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: blog titles missing from blog page (megalithe) #22927

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    I would recommend that you contact the theme developer ZigZagPress about these. They have their own Zendesk support system on their website.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: audio player plugin #22925

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Hi Tom, where exactly is the test post? I want to take a look/listen.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Nextgen Search Function #22711

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    In their instructions – it states that there is a search.php file. Did you add the required code and the modified search.php? There demo works so somewhere there is a disconnect – it’s not saying, “use my theme CSS”. Check the settings of your plugins to see if there is a setting for using your themes CSS.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Widget box within content post #22709

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Did you resolve your issue? I am unable to locate where you issue lies.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Featured Category on Executive #22707

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    It looks like you have this working now. If not, please post back.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Metro Theme Header and Menu Padding #22705

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Read this, it might help guide you – http://www.carriedils.com/move-header-footer-genesis/948.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Exclude categories from breadcrumbs #22703

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Please post a link to your website. Thank you.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Winfield Theme – Move Footer Widgets #22702

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Please post a link to your site so we can take a look.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Error: Blog Loading as XML? #22701

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Please post a link to your website so we can take a look and also to see if we get the same message.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Custom Footer with Credits and Background Image #22699

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Look at this. I edited the margin and the padding and I can see that the text moves and I can see the left side of the ribbon. However, I cannot get the right side to appear. The wrap is 960 but your image is 1100. I think if want the ribbon to be wider than the rest of the site, you will need to move the footer-bar outside of the footer wrap. Maybe look here at the hook guide to find the proper placement – http://genesistutorials.com/visual-hook-guide/.

    .footer-bar {
    background: url(“http://lauralynnstudio.info/sarahh/files/2013/02/footer_ribbon-01.png”) no-repeat scroll 0 0 transparent;
    height: 150px;
    margin: 10px;
    padding: 25px;
    width: 960px;
    }


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!


    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Please post a link to your website so we can take a look. Thanks.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Outreach Menu Broken #22695

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    What version of Chrome are you using? It’s looks just fine for me. I have Chrome version 24.0.1312.57 m.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: audio player plugin #22686

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    You know, if you just can’t find what you are looking for… you could add a link to “download” it if that’s feasible. Maybe a notation that if they are unable to “play it” they can download it to their device and listen to it that way. Just another workaround until you find something.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Forms missing from dashboard #22490

    Anita
    Participant
    Post count: 7490

    Check your plugins folder on the server for the Gravity Forms because that’s where it’s finding that it’s already installed. Have you deactivated all of your plugins? If not, deactivate them. See if you can find Gravity Forms in there. If so, activate it. Then re-active each plugin one at a time and see if Gravity Forms stays there. If it poops out on one of them – then that particular plugin is causing the problem.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

Viewing 15 posts - 5,386 through 5,400 (of 6,791 total)