Anita

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 916 through 930 (of 6,734 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Favicon Not Appearing In All Browsers #100280

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    You can also just copy your favicon into the images folder. As a practice, I copy my favicon to the Images folder in both the Genesis Framework and the child theme and they show up fine. Be sure to dump your cache on your site as well as your browser cache for them to show up.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Favicon Not Appearing In All Browsers #100260

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    Where do you have your favicon loaded? Also, has it been this way for a while or did you just change it?


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Lifetstle 2.0.2 – Image Alignmnet issue #100256

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    Look great now!


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Lifetstle 2.0.2 – Image Alignmnet issue #100239

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    I am on a PC and this is what I see – It’s still not working on my end using Firefox.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Adjusting 100% width #100236

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    You need to first start by changin the home page layout to FULL WIDTH. Try that and let’s see where you are at after that.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Information Not Showing In Primary Sidebar #100235

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    Please provide a link to the site in question. We cannot assist you with troubleshooting if we cannot see the website.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: SSL on a SideBar Form #100233

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    What type of subscribe box is it? Is it one you created internally say, using Jetpack Subscribe, or a third-party subscription box. Can you provide a link to your website so we can see it?


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Lifetstle 2.0.2 – Image Alignmnet issue #100224

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    I see the same thing your client see in Firefox only. IE and Chrome are fine. For the purposes of testing try commenting out the margin line. When I do this using Firebug it fixes it.

    img.alignright {
        display: inline;
        margin: 0 0 10px 10px;
    }

    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Remove Floating Navigation Bar – Magazine pro #100170

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    It’s currently “fixed” – change it to absolute and it will move the entire screen when you scroll.

    .nav-primary {
        background-color: #222222;
        left: 0;
        position: fixed;
        top: 0;
        width: 100%;
        z-index: 999;
    }

    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: add image to primiary navigation #100164

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    Hi Karlhen,

    Bill’s instructions that Susan provide are good. But I think you might be able to follow along a little better with Brad Dalton’s instructions found here. If after reading this you are still struggling, you might want to consider hiring a freelancer to provide that service to you. It might save you some time.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: reduce padding for content area #100121

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    Look for the .entry with the padding of 4rem. Add that to the media queries and reduce the 4rem.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Responsive issues #100120

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    You added a customized home page. You need to add those elements to the media queries.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Changing the Slider to Slider and video Take 2 #99701

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    Yes, or you can send me a message on my website. That will be the fastest way for me to take a look.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Changing the Slider to Slider and video Take 2 #99698

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    Re-review his code. Something isn’t set right. The slider should be floating left and the new CTA widget should float right. Look at his code and look at what you’ve added to your theme.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    in reply to: Changing the Slider to Slider and video Take 2 #99695

    Anita
    Participant
    Post count: 7412

    I think you have it in the wrong area. Drag it to the Home CTA widget area, not the slider widget.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

Viewing 15 posts - 916 through 930 (of 6,734 total)