Cesc Vilanova

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Subscription to newsletter not working properly #5118

    Cesc Vilanova
    Participant
    Post count: 18

    Thanks for the tip about the inspector. I was using a similar option in Safari, but the one in Chrome is far better.

    About the spacing, sorry, but I’m not getting it. This is how I have upated the css but nothing changes:

    .enews #subbox,
    .s {
    -moz-box-shadow: 0 0 5px #ccc inset;
    -webkit-box-shadow: 0 0 5px #ccc inset;
    background-color: #fff;
    border: 1px solid #ccc;
    box-shadow: 0 0 5px #ccc inset;
    box-sizing: border-box;
    color: #534E4E;
    font-family: ‘Open Sans’, sans-serif;
    font-size: 12px;
    padding: 15px;
    text-transform: none;
    width: 90%;
    margin-right: 10px
    }

    #nav .searchform {
    margin: 10px 0 0;
    }

    .searchsubmit {
    display: none;
    }

    .enews p {
    margin: 0 0 10px;
    }

     

    in reply to: Subscription to newsletter not working properly #5092

    Cesc Vilanova
    Participant
    Post count: 18

    Ok. I would only need to adjust the color of the button and the space between the button and the text box, since they’re too close from each other.

    Which of these should I adjust?
    .enews #subbox,
    .s {
    -moz-box-shadow: 0 0 5px #ccc inset;
    -webkit-box-shadow: 0 0 5px #ccc inset;
    background-color: #fff;
    border: 1px solid #ccc;
    box-shadow: 0 0 5px #ccc inset;
    box-sizing: border-box;
    color: #999;
    font-family: ‘Open Sans’, sans-serif;
    font-size: 12px;
    padding: 15px;
    text-transform: uppercase;
    width: 90%;
    }
    #nav .searchform {
    margin: 3px 0 0;
    }
    .searchsubmit {
    display: none;
    }
    .enews p {
    margin: 0 0 10px;
    }

    in reply to: Subscription to newsletter not working properly #5083

    Cesc Vilanova
    Participant
    Post count: 18

    Corrected!

    It now looks ok. The only think missing is the button to subscribe. I’ve checked the settings of the widget and everything seems ok.

    in reply to: Subscription to newsletter not working properly #5076

    Cesc Vilanova
    Participant
    Post count: 18

    Hi!

    I just added the code from step 4 (my mistake).

    I’ve also adjusted the parameter of the margin and emptied the cache, but it looks the same. I’m probably missing something simple but I don’t know what :)

    Thanks.

     

    in reply to: Subscription to newsletter not working properly #5066

    Cesc Vilanova
    Participant
    Post count: 18

    Thanks Kraft!

    I’ve just:

    1. Removed the unnecessary code from the style.css :p

    2. Confirmed that the code required for the functions.php is in the file.

    3. Reactivated the widget again.

    The result is the same of the first time I tried to install it.

    You can see how it looks here: http://cescvilanova.com/lo-que-haga-la-competencia-pero-6-meses-despues/

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  Cesc Vilanova.
    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  Cesc Vilanova.
    in reply to: Subscription to newsletter not working properly #2969

    Cesc Vilanova
    Participant
    Post count: 18

    Hi again,

    I couldn’t make it work yet. Has someone had a similar problem?

    Thanks again,

    Cesc.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)