chikamiku

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)
  • Author
    Posts

  • chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    WisdmLabs,

    Thank you for the suggestions. Unfortunately, I could not find the code you suggested for changing the background colors of both the primary and secondary sidebars. I am mnot sure why it is happening like this. But hopefully you or someone sle can guide me on this.

    Thanks

    in reply to: How to show posts in one column in Eleven40 Pro theme? #130179

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Wonderful Thank you so much for the great help.

    By the way, how should I reduce the size of the post headings after removing the code mentioned by you?

    Thanks again

    in reply to: Problem with the ElevenPro header area #129718

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Thank you for this great response.

    I was able to resolve the issue.

    Thanks again

    in reply to: Problem with Modern Blogger Pro #127841

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    I forgot to mention one thing about the website Actually, I am using woocommerce shopping cart plugin on the site Do you think this plugin might be giving some problem

    Thanks again

    in reply to: Eleven40 Pro theme header area #127450

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Sridhar,

    Thank you again for the help I inserted the code. Howevewr, now it is showing the following. the three columns are gone completely.

    Pllease suggest any solution to this.

    http://www.japan33.jp

    Thanks

    in reply to: Eleven 40 Margin-Top When Removing Site Description #127445

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Sridhar,

    Thanks for the big help. Actually the image I am trying to use is the header image which should be displayed on all the pages of the site in question. Do you think your tutorial could help me do that?

    Thanks again.

    in reply to: Eleven 40 Margin-Top When Removing Site Description #127436

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Sridhar,

    Thank you for the very help tutorial. I am also having somewhat similar probelm with eleven40 pro theme. I want to show header image properly on all pages of a site. However, am not sure what to do.

    Could you please let me know what to do to solve this problem?

    The site is as follows.

    http://www.japan33.jp

    Thanks and regards

    in reply to: Pagination not working #113100

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    I was able to solve the problem by making some changes in the genesis widget amplified plugin. . Thank you all.

    in reply to: Multi-agents for Agentpress possible? #91311

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Thank you for the help.

    Let me give it a try.

    Thanks and regards

    in reply to: Multi-agents for Agentpress possible? #91308

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Suzan,

    Thanks for the concern. But so far no lukc on this issue.

    If possible, please guide me on this.

    Regards

    in reply to: AgentPress theme Not Showing Content #84669

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Hi Andrea,

    Thanks again. To my surprise, the display feature is not working even with some default themes such as Twenty twelve etc. I guess I should delete every thing and then reinstall WP before installing Genesis framework again.

    Thanks anyway.

    Regards

    in reply to: AgentPress theme Not Showing Content #84668

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Hi Andrea,

    Thank you for the suggestions. If I save the permalinks to numeric, it works on all the pages except on the ‘home’ page. But no other option seems to be working.

    As a second choice, I deleted all the files of Agentpress via FTP and then reinstalled a fresh copy of the theme. But even this option is not working now.

    How surprising!!.

    Is there any other way to fix the issue?

    Thanks

    in reply to: Placing logo #83111

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Thank you both for the suggestions. Let me do that.

    Regards

    in reply to: Agentpress sidebar #79674

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Thanks folks,

    I was able to resolve the issue by changing the layout settings the first option which is primary sidebar on the right plus the usual content area. However, it created another problem. I now see the widgets I had added on the other pages actually being shown in the top right side of the index page as well. Now these widgets are covering which was actually meant for the search area on the right side of the slider.

    The URL is as follows.

    http://www.halalfriendlyhotel.com/

    Could you let me know how to solve the issue?

    Regards,

    in reply to: Agentpress search items #78410

    chikamiku
    Participant
    Post count: 77

    Hi Folks,

    Maybe I need to rephrase my thread before i am able to get any feedback from members. Actually, I wanted to show search widget of agentpress theme in the property search and top search area. For that purpose, I made five taxonomies. But the search widget is just showing three. Is there a way for the widget to show all five taxonomies which I had made?

    Thanks again and I am waiting for your feedback.

    Regards

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)