genevishgraphics

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Minimum 2.0 Removing 4 featured areas on home page #16487

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    NVER MIND 0_O found it here .home #inner { display: none; }

    in reply to: Full Width Layout Issue – Minimum 2.0 #16443

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    Yep – I just found that too! LOL Thanks!

    in reply to: Remove Title / Subscribe Area #15553

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    Isnt it easier just to remove

    /** Add the page title section */
    add_action( ‘genesis_after_header’, ‘minimum_page_title’ );
    function minimum_page_title() {
    require_once( get_stylesheet_directory() . ‘/page-title.php’ );
    }

    From the functions.php file? I tired doing it via css as suggested and ended up with a giant mess. This worked a lot easier~

    in reply to: Remove Title / Subscribe Area #14719

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    Had the same issue – worked for me only I changed the neg margin to just 80. Problem is I have the gray area just on my home page covering up the header/logo. I have not made any other changes to the code other than this CSS – I did a compare of the functions file and the home.php files using TKDiff and there were no discrepancies – I disabled plugins too and no change. Thoughts? Suggestions greatly appreciated!
    Website

    in reply to: Responsive Slider Settings -Ascending/Descending #8013

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    Thank you – you see that the other slider has that option – why didnt they implement it with this version? Doesnt make sense to me! Well guess I will be changing the pub dates on 10 slides, ugh!

    in reply to: Legacy & Genesis Responsive Slider #7876

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    That worked for me – Cant understand why it would do that in the first place really – Thanks though!

    in reply to: Using Sample Child Theme – Blog Template MIssing #4783

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    I asked Studiopress support, and they replied it is a bug they will fix in the next installment of Genesis :/

    in reply to: Using Sample Child Theme – Blog Template MIssing #4731

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    I posted it at the very top of the thread, I have Genesis set to Full Width, but the blog page set to sidebar content

    in reply to: Using Sample Child Theme – Blog Template MIssing #4720

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    Not sure what you are asking for?

    in reply to: Using Sample Child Theme – Blog Template MIssing #4706

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    No Dice. Still showing as full content, no sidebar still. I have never used the sample child theme before, I have used lots of Genesis child themes and never had a problem like this. Just so strange. I set another page, not the blog page, to show the sidebar, and it shows up just fine. So the problem is just with the blog page

    in reply to: Using Sample Child Theme – Blog Template MIssing #4699

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    I just copied the Genesis theme core blog_page.php into the child theme folder. From my understanding, I shouldn’t have to do that to have the blog page show properly. Could this be happening because I have the front page set to a static page?

    in reply to: Using Sample Child Theme – Blog Template MIssing #4688

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    Can select BLOG TEMPLATE now I added the missing info in the style sheet header. HOWEVER the blog is still showing up as full-width content even though I have TWO COLUMN selected in layout of the page!!! GOING NUTS!! Never had this problem before 

    in reply to: Using Sample Child Theme – Blog Template MIssing #3764

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    NM – I was missing info in the header of the style sheet somehow!!!

    EDIT:::: Can select BLOG TEMPLATE now I added the missing info in the style sheet header. HOWEVER the blog is still showing up as full-width content even though I have TWO COLUMN selected in layout of the page!!! GOING NUTS!! Never had this problem before :(

    in reply to: Using Sample Child Theme – Blog Template MIssing #3759

    genevishgraphics
    Participant
    Post count: 49

    That is just the thing – THERE IS NO PAGE ATTRIBUTES – nothing. nada. no where to select page template – blog. Even though I have uploaded a page_blog.php. Still nothing.

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)