Kevin

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Z-index #126343

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    You are a lifesaver. Thank you! I would have never figured that out. I knew I had the stacking order correct but couldn’t determine why the logo was getting cut off. Thanks again.

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by  Kevin.
    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by  Kevin.
    in reply to: Z-index #126240

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    yes, I’ve tried everything that I can think of. For some reason, the blue background from the nav-primary will not go behind the logo no matter how I set the z-index.

    in reply to: responsive menu not working in Enterprise Pro #126108

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Thank you!

    in reply to: responsive menu not working in Enterprise Pro #126102

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Thank you. That worked but the menu doesn’t push the image down it drops in front of it

    in reply to: active/ hover state has color above link #117798

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    :) Good point. Thanks

    in reply to: active/ hover state has color above link #117025

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Thanks for looking into this and providing the code Dave,
    I’ll try it and see how it looks.

    in reply to: site in production #116140

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Thank you.

    in reply to: soliloquy slider border css #113111

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Think I got it-added this to my custom css and it worked. .soliloquy-container {overflow: hidden!important;}
    Is this the proper way to do this? Seems kind of ‘hacked’

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by  Kevin.
    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by  Kevin.
    in reply to: Integrating a theme forest html template into Genesis #107100

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Thanks for all the help Tom. I knew it would be an ambitious project but I will learn a hell of a lot so it will be worth it (hopefully) I will look into everything you said. If I am successful, I’ll try to document my process/ mistakes and let others know/ learn as well.

    in reply to: adding pagination #86225

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Damn. Never noticed that. Thank you (especially for the quick response)

    in reply to: Finished Exec Pro site #85871

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Thanks Ken. I’ll bring that to my client’s attention and get his thoughts.

    in reply to: email sign up #85639

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    This looks good but it doesn’t capture the name and company name.

    in reply to: menus went missing #83871

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    ok – I did nothing and now they are showing in the backend. Gremlins??

    in reply to: menus went missing #83782

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Thanks. It’s strange because all the menus function on the front end but are not manageable on the backend

    in reply to: menus went missing #83779

    Kevin
    Participant
    Post count: 75

    Nope-always used executive pro

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)