niftycreations

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Remove Post Meta from home page with excerpts #19713

    niftycreations
    Participant
    Post count: 9

    Yay, I got it to work! Thank you @braddalton, your suggestions definitely helped!

    I put:

    <?php if (is_single()) { ?>
    <img border=”0″ src=”http://amomhavingfun.com/wp-content/uploads/2013/02/disclosure1.jpg” /></a>
    <?php } ?>

    Under the genesis_post_content Hook

    Thank you again! So excited!

    in reply to: Remove Post Meta from home page with excerpts #19696

    niftycreations
    Participant
    Post count: 9

    Hi @braddalton

    The link to my website is: <a href=”http://amomhavingfun.com”>A Mom Having fun</a>

    Thank you!

    in reply to: Remove Post Meta from home page with excerpts #19523

    niftycreations
    Participant
    Post count: 9

    Ahhhh, I just saw the home.php:

    <?php
    /** Add home top widget area */
    add_action( ‘genesis_before_loop’, ‘blissful_home_top’ );
    function blissful_home_top() {
    dynamic_sidebar( ‘home-top’ );
    }

    genesis();

    I added this code:

    /** Remove the post meta function for front page only */
    remove_action( ‘genesis_after_post_content’, ‘genesis_post_meta’ );

    Which did remove the post meta from the home page, but my jpg is still showing on the home page. I want that to show up only on the post pages.

    Do you have any other suggestions?

    in reply to: Remove Post Meta from home page with excerpts #19522

    niftycreations
    Participant
    Post count: 9

    Hi @idavinder,

    I added that code but the post meta is still showing on the homepage. Any other suggestions?

    Thank you!

    in reply to: Is this a Genesis 1.9.1 Bug? #19303

    niftycreations
    Participant
    Post count: 9

    Thank you @RonnyMac I will check with the host. I actually did just switch hosts. I did tell them of the problem, but I am going to ask specifically about the mod_security.

    @anitac I actually did try that plugin and it did not help at all – but thank you!

    in reply to: Is this a Genesis 1.9.1 Bug? #19179

    niftycreations
    Participant
    Post count: 9

    I’m sure there would be more people with the problem if it were Genesis 1.9, but obviously I’m not aware if there are other people with this problem…that’s why I asked. :) It appears it may be a problem with the recent WP update with this particular publisher. They have had numerous other accounts they could not publish to either. WP seems to be commonality.

    Thank you for your response!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)