Associate Theme — 'noline' class in navigation not working

Community Forums Forums General Discussion Associate Theme — 'noline' class in navigation not working

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  JamesBonney 2 years ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #4572

    JamesBonney
    Participant

    I need assistance. I’m putting the navigation bar in the right-hand header widget and the last link is not getting the ‘noline’ class. This results in the image file (nav-line.png) not being removed from the code, and the image is interferring with the radiused endcap (positioned right on top of it). Any ideas why this is happening? I assume that removal of the image should be automatic, and I can’t see simple operator error being the problem here.

    I will continue to look for the solution and will post it here if found.

    Regards,
    James

    • This topic was modified 2 years ago by  JamesBonney.
    • This topic was modified 2 years ago by  JamesBonney. Reason: clarification
    • This topic was modified 2 years ago by  JamesBonney.
    • This topic was modified 2 years ago by  JamesBonney. Reason: clarification
    #4592

    JamesBonney
    Participant

    Found the answer. Under screen options in the (upper right corner) under show advanced menu properties. Select ‘CSS Classes’ and you’ll get a new options box for each menu item.

    Regards,
    James

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.