#comments link not working?

Community Forums Forums General Discussion #comments link not working?

This topic is: resolved

Tagged: ,

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Gary Jones 3 months, 1 week ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #63630

    EyeOfTheTiger
    Participant
    Post count: 8

    Hi,

    Just noticed that when you click on the “Leave a Review” link underneath the post title, the anchor link of #comments does not take you to the bottom of the page to the “Speak Your Mind/Leave a Review” section as I think it should. How do I rectify this please?

    WP:3.5.2
    Gen: 2.0.1
    Magazine: 2.1
    Exampe below…

    http://clothescatalogues.co.uk/jacamo/

    Thanks

    Mike

    • This topic was modified 10 months, 2 weeks ago by  EyeOfTheTiger.
    • This topic was modified 10 months, 2 weeks ago by  EyeOfTheTiger.
    http://clothescatalogues.co.uk/jacamo/
    #67533

    Gary Jones
    Moderator
    Post count: 686

    The #comments ID is for the comment form. Since you have to be logged in to write a comment, this element isn’t appearing, hence the link apparently does nothing.


    Changes in Genesis 2.1 – the ultimate guide to every single change in Genesis Framework 2.1 and 2.1.1 (all 88 of them!) | @GaryJ

    #67583

    EyeOfTheTiger
    Participant
    Post count: 8

    aha – good spot ;)

    Thanks Gary

    #67809

    Gary Jones
    Moderator
    Post count: 686

    A colleague has pointed out that you should try updating to WP 3.6, since for him, the link goes down to the start of the comments (#respond) instead of to the non-existent comment form.


    Changes in Genesis 2.1 – the ultimate guide to every single change in Genesis Framework 2.1 and 2.1.1 (all 88 of them!) | @GaryJ

    #67824

    Susan Nelson
    Participant
    Post count: 202

    I’ve been wondering about this, too. I have the latest version of both WordPress and Genesis and the comments link does not take you down to the comment area of the post.


    Susan Nelson | Oh, Hello Designs | Twitter | Facebook

    #102257

    Gary Jones
    Moderator
    Post count: 686

    As of WP 3.9 (and probably earlier), this all seems to be working as intended. The Leave a Comment link points to the #respond page anchor, and the respond div appears by default under both XHTML and HTML5 output modes.

    If you’ve got an example of where this isn’t the case (and you’ve not heavily customised the default output around the comment form), then please let me know.


    Changes in Genesis 2.1 – the ultimate guide to every single change in Genesis Framework 2.1 and 2.1.1 (all 88 of them!) | @GaryJ

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.