content not showing up in added widget areas

Community Forums Forums Design Tips and Tricks content not showing up in added widget areas

This topic is: resolved

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Marcel Bootsman 1 year, 1 month ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #22037

    Elaine Griffin
    Participant
    Post count: 76

    Hi,

    I have two widget areas that I added to this site: http://www.ijustmetu.com. One is after the header, and one is in the header, on the right. For some reason the content is not showing up in these areas. Any help would be appreciated.

    Elaine

    #22247

    Marcel Bootsman
    Participant
    Post count: 10

    Hi!

    I see the following code in the page source:

    <!–?php dynamic_sidebar( ‘header-sidebar’ ); ?–> and <!–?php dynamic_sidebar( ‘before-content-sidebar’ ); ?–>

    There’s a good chance that the widgets will appear when you change the code to

    <?php dynamic_sidebar( ‘header-sidebar’ ); ?> and <?php dynamic_sidebar( ‘before-content-sidebar’ ); ?>

    #22252

    Elaine Griffin
    Participant
    Post count: 76

    Thanks Marcel. I’m not seeing that in the page source, and I’m not sure where to change it?

    #22387

    Elaine Griffin
    Participant
    Post count: 76

    I finally figured this out! I had not enabled the hooks!

    #24546

    Marcel Bootsman
    Participant
    Post count: 10

    Glad to hear it’s working now.

     

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.