Custom Styles child messed up after installation version 1.9

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Custom Styles child messed up after installation version 1.9

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by  Josh Fialkoff 1 year, 6 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #10183

    jvandemerwe
    Participant
    Post count: 2

    After upgrading to version 1.9 (from 1.82) my custom stylesheets of my child theme (Executive) are overridden by the styles from the Genesis theme. Do I have to modify something in my functions.php to prevent this from happening?

    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  nickthegeek.
    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  nickthegeek.
    #11541

    aortiz
    Participant
    Post count: 1

    I can’t make any of the child themes I use to work correctly.  From what I’ve seen on the forums there is a fix on the way.  Until then, I’m reverting back to 1.8.2.  I don’t think 1.9.1 was ready for prime time.

    Alejandro

    #11567

    nickthegeek
    Keymaster
    Post count: 751

    Genesis 1.9.1 should have addressed the custom style sheet issue. It was a loading order so the style.css file was loaded at the end of the style sheets instead of the beginning.

    Alejandro, what is wrong is your themes?

    #32660

    Josh Fialkoff
    Participant
    Post count: 22

    I have the same problem on several sites.

    The most common error is that site logos are being cut off.

    Before upgrade: https://www.evernote.com/shard/s1/sh/fa535824-7ec2-4251-8efe-c72d5e8fbdf4/bd0c05d739bff92be7b960b89e8b06e7

    After upgrade: https://www.evernote.com/shard/s1/sh/c312f0cf-ceba-47b9-8991-02b45f36584e/bcd2a4e09d849b476bcf3a4714e29c87

    Please let me know what you recommend.

    Thanks,

    Josh

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.