Display AWeber Form correctly

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Display AWeber Form correctly

This topic is: resolved

Tagged: 

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  braddalton 11 months, 1 week ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #66599

    Leona
    Participant
    Post count: 4

    Hi!

    I’m an absolute newbie… and need your help regarding an AWeber Form that isn’t displayed correctly in the Lifestyle Pro theme, no matter how I install it.
    The submit button size is shown much larger than set in AWeber:

    http://leanjumpstart.com

    What can I do?

    Thanks in advance for your help:)

    All the best
    Leona

    http://leanjumpstart.com
    #66615

    braddalton
    Participant
    Post count: 9789

    You can use the Genesis eNews Widget and connect it to Aweber.


    #66633

    Leona
    Participant
    Post count: 4

    Thank you Brad!

    I followed your recommendation and installed the form through the “Genesis eNews Widget”.
    Although it looks great something doesn’t work. As soon as I fill in the form & submit – the following comment appears:
    ——-
    Required Fields missing

    Name
    ——–

    For the email field I used “email” without quotes
    For the First Name field I used “FNAME” without quotes.

    Any ideas where I screwed it up?

    Thanks again!
    Leona

    #66656

    braddalton
    Participant
    Post count: 9789

    Try this http://www.brandonkraft.com/contrib/plugins/genesis-enews-extended/install/

    I’m sure its a simple fix however i don’t use Aweber so its a bit hard for me to test and troubleshoot.


    #66663

    Leona
    Participant
    Post count: 4

    Thanks again Brad.

    That was exact the page I was coming from…
    Do you know any other source?

    #66667

    Leona
    Participant
    Post count: 4

    Thank you Brad – it works now!!!

    It was really just a small thing;)

    For the email field I used “email” without quotes – this was ok!
    But For the First Name field I used “FNAME” without quotes instead of “name”!

    I have another question regarding Header – I will open a new thread…

    All the best
    Leona

    #66672

    braddalton
    Participant
    Post count: 9789

    No worries Leona.


Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Display AWeber Form correctly’ is closed to new replies.