Genesis Simple Edits plugin badly affects Blog page design

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Genesis Simple Edits plugin badly affects Blog page design

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  JethroMoony 1 year, 2 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #38716

    Maxim
    Participant
    Post count: 15

    Hi,

    I am using Executive theme. Installed Genesis Simple Edits plugin and it screwed up Blog page design. However when I deactivate the plugin it still does not show the post correctly. Could you please advise how to fix it? I tried to reset settings on Genesis Simple Edits plugin but it didn’t work.

    Please open below screenshots showing different results at different settings of the plugin.

    How the Blog Page should look like

    INcorrect Blog page (withOUT genesis simple edits)

    INcorrect Blog page (ACTIVATED genesis simple edits)

    My website http://easyfreight.co.nz/blog/

    This Executive Theme demo - http://demo.studiopress.com/executive/templates/blog/


    :: ​Connect with me via LinkedIn and Facebook
    ​​​:: Read my blog about Personal Growth and Business Development

    #38723

    anitac
    Participant
    Post count: 7032

    Unfortunately, when I go to your blog page – I am not seeing the same thing as your images. There isn’t a title or any meta data present other than Leave a Comment.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #38894

    Maxim
    Participant
    Post count: 15

    I deactivated the plugin. Would you be able to see the problem now?


    :: ​Connect with me via LinkedIn and Facebook
    ​​​:: Read my blog about Personal Growth and Business Development

    #39810

    JethroMoony
    Participant
    Post count: 2

    Happens on my site too:

    http://sirteddybertie.com/i-dont-really-like-viennetta-very-much/

    Formatting of the post info is messed up and the title is changed.

    Tried deactivating which kind of fixes it but then the post content ends up being right next to the post info. Will post back if I figure out a fix if someone else doesn’t.

    #39814

    JethroMoony
    Participant
    Post count: 2

    Ok, so after modifying the plugin, function.php and all sorts of other things I came to only one fix:

    First: Delete or Deactivate the Simple Edits plugin.

    Then go to Appearance > Editor and at the very bottom add this:

    h1 {
    font-size: 42px;
    clear:both;
    }

    For whatever reason the plugin gets rid of the “clear:both;” part after it is deactivated.

    Hopefully they fix this conflict.

    Have to edit the footer manually to get the credits, etc right.

    Link to the footer instructions: http://my.studiopress.com/snippets/footer/

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.