Header-right cutting off my custom logo [Metro Pro]

Community Forums Forums General Discussion Header-right cutting off my custom logo [Metro Pro]

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  ArtsNet 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #74734

    Salman
    Member
    Post count: 17

    I’ve modified my header logo from the standard 270×80 to a custom 405×120. But the problem is that whenever I try to put something in my header-right widget area, the header logo gets cuts off a bit to its right.

    I believe I should change the header-right widget area settings, but I don’t know how. Any pointers?

    #74735

    Mealtog
    Participant
    Post count: 440

    I tested this in Metro Pro and you have to fool around with quite a few settings. I eventually reverted back and stayed with a logo that was max 360 pixels wide.

    There is CSS to control:

    - Logo area (left header area)
    - right header area
    - then you may have to edit @media sections to make them mobile friendly

    Try and make your logo 350-360 max pixels wide for a quick fix.

    #74752

    Salman
    Member
    Post count: 17

    Is that the best option I have available?

    #122338

    ArtsNet
    Member
    Post count: 8

    I am having a similar problem on this site: http://kylemewburn.com/. I have a logo of 430x120px. The problem appears only to occur on resolutions of between 1005 and 1120 pixels. I had amended the CSS to this:

    * Widget Area
    ——————————————— */
    .site-header .widget-area {float: right; width: 300px;}
    .site-header .search-form { float: right; margin-top: 16px; width: 100%;}

    I only discovered this problem when I used the iPad emulator (http://ipadpeek.com/) to view the site.

    I assume I have to tweak the @media CSS. Any advise would be greatly appreciated.

    Cheers
    Doug

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.