Landscape theme: still having problem with blog posts page

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Landscape theme: still having problem with blog posts page

This topic is: resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  biskinner 10 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #65244

    biskinner
    Participant
    Post count: 4

    Hello everyone, I’ve combed the forum looking for help with the fact I can’t get the blog (articles) posts page to show up. The furthest I’ve been able to get is where it shows the title “articles” but then just a blank white space underneath. http://theskinnyonrealestate.com/articles/

    I think I’ve tried all of the suggestions here but to no avail – deactivated and reactivated plugins one at a time, changed permalinks, set the posts page to “select”, removed all sidebar widgets, etc.

    Any ideas?

    Thanks for your time!

    http://theskinnyonrealestate.com/articles/
    #65247

    anitac
    Participant
    Post count: 7041

    On the Articles page – did you select the Blog template on the right side of the page.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #65334

    biskinner
    Participant
    Post count: 4

    Well I did NOW! LOL! Thank you very much. Problem solved! Really appreciate your time!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Landscape theme: still having problem with blog posts page’ is closed to new replies.