Metro design not appearing

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Metro design not appearing

This topic is: not resolved

This topic contains 16 replies, has 2 voices, and was last updated by  johnbogs 1 year, 8 months ago.

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #35110

    johnbogs
    Participant
    Post count: 16

    CONSOLIDATED open questions

    WHile I’m waiting for the earlier question.

    1.) how do I change the color black on all the boxes (for example in the nav menu)

    2.) how do I get the site to render more of the image on the sides of the body? If I reduce my screen from 100% to 90 % they show well if I do not you hardly see the image on the sides. How do I fix that?

    3.) you mention We’ve identified problems in your setup. These may cause problems loading In-Page Analytics. Can you explain what they are and how I can fix them?

    4.) in the video tutorial it references a bunch of css code when creating a custom content box. Where do I find all that css code snippets that you’ve already created?

    5.) Where can I add Google analytics code so it’s site wide? (maybe part of #3)

     

    thanks

    john

    #35538

    johnbogs
    Participant
    Post count: 16

    6.) Mouseover. When I mouseover a comment button, it comes out as black on black, so there’s no print. Is there a way to change that?

    I’ll keep the questions on this thread as I go.

    But I think this should do it.

    thanks!

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.