Need help isolating a character display issue

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Need help isolating a character display issue

This topic is: not resolved

Tagged: , ,

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  Chelle 1 year, 2 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #64240

    Chelle
    Participant
    Post count: 3

    Currently have the Adorable theme HERE, installed it in May this year. About 3 weeks maybe I went in and changed the color codes in the css file as well as changed my header. Everything was displaying just fine. Then 2 days ago the letters “M”, “K”, and partial numbers in dates for each post are now showing largers and bolder. Since it wasn’t happening when I first went into the CSS file and I haven’t touched it since, I can not for the life of me figure out what happened nor where to fix it.

    Can anyone possibly point me in the right direction? It’d be greatly appreciated!

    http://ohjuststopalready.com
    #64246

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 1071

    Where can the problem be seen? On single posts like http://ohjuststopalready.com/2013/09/wordless-wednesday-much-fun/?

    If so, those keep on loading for ever for me.


    #64250

    Chelle
    Participant
    Post count: 3

    On the main page where the menu bar is and the sidebar as well. It was loading fine this afternoon with no issues. I swear there is always something else to learn and figure out.

    #64253

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 1071

    I am not still sure what the problem is.

    Can you show us a illustrated screenshot pointing the issue?


    #64287

    Chelle
    Participant
    Post count: 3
    #64310

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 1071

    As the pages in your site never stop loading for me, it is difficult for me to use tools like Firebug to inspect what font is being used for the problematic text. But my guess is that, this is a font issue. Try replacing the font for that text with a standard one like Arial (for troubleshooting) or add such standard font after the main one (comma separated).

    I don’t see the problem in Firefox on Mac. See this screenshot. I am guessing that you took your screenshot in a PC?


    #64316

    Susan
    Moderator
    Post count: 9583

    Chelle:

    I cannot access your site from where I am at the moment, but my first suggestion is that since you haven’t changed the CSS recently, have you added a new plugin? My recommendation would be to deactivate all your plugins, and see if that resolves the issue.

    If not, please go ahead and submit a support ticket through the Pretty Darn Cute site, and I’ll take a look at it this afternoon.

    Susan
    Pretty Darn Cute Design Support Team


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

    #64368

    Chelle
    Participant
    Post count: 3

    Thank you too! I’m running on a Mac too.

    I think I fixed it, the font issue and the loading issue too. Sometimes I just need to be reminded to look outside the box. The loading issue was due to influenster which I completely forgot about from the other month. As for the font. Not a clue but the minute I took out the influenster coding was removed the font went right back to normal.

    Sridhar, if you don’t mind would you try loading it when you can and let me know if it’s loading better for you?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.