no drop down for user in the User Profile widget

Community Forums Forums General Discussion no drop down for user in the User Profile widget

This topic is: not resolved

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  MarcB 8 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #64848

    chriscbird
    Participant

    Is there a compatibility issue with the Genesis User Profile widget and WP 3.6.1? I’ve installed the widget and there is no drop-down menu from which to select the user. I have a Gravatar, but it’s not pulling it automatically. Any way to get it to recognize me?

    http://www.mamabirdsblog.com
    #64853

    Anita
    Participant
    Post count: 7582

    You are using the new Modern Blogger Pro theme from Pretty Darn Cute. I just so happened to download this theme and I am having the same issue. Did you put in a ticket on Pretty Darn Cute? They provide their own support. I’ll put one in also.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #64975

    mvander
    Participant
    Post count: 3

    I am having the same issue using the Dynamik theme with Studiopress. There is no drop down.

    • This reply was modified 11 months ago by  mvander.
    • This reply was modified 11 months ago by  mvander.
    #82878

    MarcB
    Participant
    Post count: 2

    Has anyone been able to get an answer to this problem? I am using the Education 2.0 theme on Genesis 2.01 and I am not getting a drop-down menu to select a user for the Genesis User Profile widget. Needless to say, it is not pulling in the info from Gravatar. Thanks!


    #82889

    Anita
    Participant
    Post count: 7582

    It works for me so it could be theme specific. Have you put in a ticket with Studiopress?


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #82891

    MarcB
    Participant
    Post count: 2

    It seems to be theme specific as I use it on several other themes without a problem. I did put in a ticket with Studiopress. Thanks.


Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.