OOps – I've broke It!

Community Forums Forums General Discussion OOps – I've broke It!

This topic is: resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  weslinda 1 year, 9 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #24525

    yellowdog
    Participant
    Post count: 36

    Dont ask me how..but I have managed to break my layout, I have the Featured Posts Widget pulling in 6 posts as per the standard modern portfolio theme and i am not sure what i have done but my 6 featured images are all over the place? It was working like a champ before.

    Is their a kind sole in here who can help me get is back to how it was? The only thing I did was look at changing the css hover colour?

    Its at http://www.learn-to-tint.com/

    Thx in advance

     

    #24526

    yellowdog
    Participant
    Post count: 36

    Tell a lie – i did rename the portfolio category, but I changed that back to Portfolio – I’m lost…

    #24527

    yellowdog
    Participant
    Post count: 36

    I switched to my backup.css and it didn’t fix it, so it must be something in my theme? still confused…?

    #24542

    weslinda
    Participant
    Post count: 193

    So I have not used that theme yet, but it appears that the excerpt / content that you’re adding below the images is making one “portfolio” piece larger than the others.    The Let’s Get U Tooled Up has 6 lines of text, the others have 5.  If you pull back on some of the text there and match the 5 lines, everything should fall in place.

    In the theme demo, the content / excerpt is not there so they all line up a specific way.  You should be able to set a content limit in the widget, and that’s how you can reduce the amount of text shown.


    Loving the Genesis Life!

    #24543

    yellowdog
    Participant
    Post count: 36

    You Da MAn!

    I didn’t think of that, i just set it too restrict the text to 150 characters and it fixed it!

    Many thx!

    #24551

    weslinda
    Participant
    Post count: 193

    Glad that worked for you.  It’s one of those little things that you learn to look for after making the issue you mentioned happen a few times.


    Loving the Genesis Life!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘OOps – I've broke It!’ is closed to new replies.