Photo Not Displaying?

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Photo Not Displaying?

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  SoZo 1 year, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #16788

    RockyMountains
    Participant
    Post count: 6

    A photo isn’t displaying at the bottom right of  http://goo.gl/4iplW

    It shows a red x and displays text that I didn’t put in the widget. When I am editing the webpage, the image shows but when I type in the website address it doesn’t show. Very frustrating!

    I uploaded the image into media in wordpress, copied the html and placed it in a text widget for the footer.

    Thanks for the help

    #16800

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    There’s most likely an error in the image file itself.


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

    #16815

    RockyMountains
    Participant
    Post count: 6

    Why is it displaying text instead of a photo and where would it be getting it from? Thanks

    #16822

    RockyMountains
    Participant
    Post count: 6

    By the way, the photo is still displaying in the YouTube channel and Google profile.

    #16849

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    In Chrome I just get a broken image link icon.


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.