Portfolio layout not loading pictures correctly – Please help!

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Portfolio layout not loading pictures correctly – Please help!

This topic is: resolved

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  webmonkey 1 month ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #52181

    lemonandolives
    Participant
    Post count: 19

    Hello,

    I’m trying to use the profile page on the balance theme.

    However, the images aren’t loading correctly; they are not loading 3 to each line, they images sizes are wrong on some and it’s not correct.

    Please see here: http://lemonandolives.com/portfolio/

    #52188

    braddalton
    Participant
    Post count: 7442

    Its probably best to crop or resize the featured images for each to the exact same size before adding.

    You’ll also need to keep the titles to one or two lines so they’re all the same.


    WordPress Developer & Consultant
    Brad Dalton400+ StudioPress Tutorials & 1200+ Code snippets

    #52189

    lemonandolives
    Participant
    Post count: 19

    Hmm..there isn’t anything simpler or some type of coding to fix/add?

    i’ve got over 150 images, and going in and changing each one would talk some time. haha

    #52190

    braddalton
    Participant
    Post count: 7442

    No. Needs to be be done when you add each image.


    WordPress Developer & Consultant
    Brad Dalton400+ StudioPress Tutorials & 1200+ Code snippets

    #55729

    lemonandolives
    Participant
    Post count: 19

    Hello Braddalton, I was hoping you could help. I followed your instructions per this:http://www.studiopress.com/forums/topic/add-category-page-that-only-shows-feature-image/

    and got the page loading/looking fine. Now all of a sudden, there is a gap on one of the portfolio pages–none of the other ones are affected. This is the page: http://lemonandolives.com/all-greek-recipes/

    You’ll see it about half way down–any suggestions as to what could be causing this?

    Thanks in advance for your help/time!

    #55737

    braddalton
    Participant
    Post count: 7442

    Nice job.

    Please submit a support ticket for this.

    I see it happens sometimes with portfolio items even on my own site but do not have the solution on how to fix it.


    WordPress Developer & Consultant
    Brad Dalton400+ StudioPress Tutorials & 1200+ Code snippets

    #94707

    webmonkey
    Participant
    Post count: 43

    Jacking the min-height of the portfolio up helps. I had to go to 600 pixels high before the layout worked. The Balance theme needs div separation on the Portfolio page.

    .page-template-page_portfolio-php .featuredpage .page,
    .page-template-page_portfolio-php .featuredpost .post {
    	min-height: 600px;
    }
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.