Problem With Eleven40-Pro Header?

Community Forums Forums General Discussion Problem With Eleven40-Pro Header?

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Erin Ulrich 1 year, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #55580

    KenTheriot
    Participant
    Post count: 88

    I’m hoping this post makes it past the spam folder. Not sure why my others have not. Anyway, I’m having a lot of trouble trying to move the the Eleven40-Pro child theme from Eleven40 1.x. Primarily it has to do with the nav bar and a logo graphic. Things in the header are causing the header’s black background to extend much too far down into the page.

    In the 1.1 version, I had the primary nav bar, which worked great because it was on a white background under the header (or it appeared to be). The new primary nav bar having the same black background as the header seems like an odd design choice. Is there a way I can style the nav bar so it does not have the black background?

    Thanks.

    Ken

    BTW, the site is currently rolled back to Eleven40 1.x because I can’t afford to leave it looking so bad while I figure out how to get Eleven40-Pro looking good.

    http://www.homebrewaudio.com
    #67456

    Erin Ulrich
    Participant
    Post count: 57

    Looks like you got it worked out! Is this resolved?


    Erin Ulrich | Design by Insight | @erinulrich

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.