Problems with Outreach Theme

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Problems with Outreach Theme

This topic is: resolved

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Mad Jack 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #22056

    Mad Jack
    Participant
    Post count: 11

    Hello, my site is located here

    http://xristiansimon.com/intune/

    I added the ‘custom menu’ widget to the ‘header right’ widget area as per the theme instructions, but it’s displaying under the header image.

    I also have a white horizontal bar that’s appeared above the navbar even when the header right widget is not displaying there.

    I modified the original header image, but I did not chnage file type or dimensions or dpi rate, just added the two logos and kept the exact same file name ‘header.png’ so I don’t think that is causing the issue.

    Is this a particularly buggy theme? Any help would be greatly appreciated.

    Thanks,
    Jack.

    #22269

    Mad Jack
    Participant
    Post count: 11

    It would appear the header widget is displaying correctly in Internet Explorer, but not in Mozilla Firefox or Google Chrome…

    Any ideas? Anyone?

    Bueller…. Bueller…? :)

    #22408

    Sridhar Katakam
    Participant
    Post count: 847

    It looks like this in my Firefox: http://cl.ly/image/0x1y343q2s3w

    Can you show a screenshot of how it’s supposed to look? i.e., how it is in IE.


    #22425

    braddalton
    Participant
    Post count: 7467

    Looks fine in all 3 browsers to me. Have you resolved this?


    WordPress Developer & Consultant
    Brad Dalton400+ StudioPress Tutorials & 1200+ Code snippets

    #47546

    Mad Jack
    Participant
    Post count: 11

    Resolved it… Thanks :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.