Sidebar not echoing Widget

Community Forums Forums General Discussion Sidebar not echoing Widget

This topic is: resolved

Tagged: , ,

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  Vajrasar Goswami 10 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #44116

    Vajrasar Goswami
    Participant
    Post count: 156

    In our News Child Theme we want to show ‘Birthday’ messages after 3 posts on home page. So for the same I built ‘Birthday’ CPT and plan to loop its post in between main loop of post.

    Firstly, I registered a sidebar (PS. After everything works fine, I will enable php in widget and will place CPT loop code in it) after 3rd post on homepage by using the following code -

    everything works fine but somehow any widget that I put into the sidebar won’t show up. For ex – I put text widget and wrote “hi from widget” but it doesn’t show up.

    The text that I put in the loop i.e. “hi from function file” gets printed exactly where it should be, but the text widget’s text that I put in ‘Birthday Between Posts’ doesn’t show up.

    Any Ides why?

    Thanks for the help.


    Twitter – Vajrasar

    #44119

    Vajrasar Goswami
    Participant
    Post count: 156

    Ok, after pasting this in git, I realized the mistake. It was because of the wrong ‘type’ of single quote on 15th line in dynamic_sidebar.

    Foolish mistake to make. :p


    Twitter – Vajrasar

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.