Widgets not appearing

Community Forums Forums General Discussion Widgets not appearing

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  AC 1 year, 4 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #54151

    apphipmom
    Participant

    For the life of me I can’t get any widget to appear to header right in the news theme. I like the search function and even social media buttons to appear there but nothing. What am I doing wrong in simple terms please?

    http://tweenhood.ca
    #54210

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    It’s there, however being pushed down.

    In looking at the demo, your theme has extra CSS in it, such as this. I don’t see this code in the demo. But change the 960px to something like 360px and it will pop up where it needs to go.

    [css]
    .header-image #title-area, .header-image #title, .header-image #title a {
    display: block;
    float: left;
    height: 150px;
    overflow: hidden;
    padding: 0;
    text-indent: -9999px;
    width: 960px;
    }[/css]

    Then look for this and change the height to about 180px.

    [css]#header {
    background-color: #FFFFFF;
    border-left: 1px solid #D5D5D5;
    border-right: 1px solid #D5D5D5;
    border-top: 1px solid #D5D5D5;
    margin: 0 auto;
    min-height: 150px;
    overflow: hidden;
    width: 960px;
    }[/css]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.