Anita

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 6,121 through 6,135 (of 6,787 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: News Theme – Firefox Bug? #9143

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    I cannot offer you a solution to fix this, but I used my Android and here is a screenshot. I don’t have right padding on my screen either and I have to scroll the screen to read the remainder of the text. I also noticed the advertising squares were not fully responsive either.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Adding post date and author below post title #9094

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    I think it has to do with your “Customize the Post Meta Function.” I don’t code, so I cannot tell you what – but that’s probably where the problem is.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Streamline comment box text font color change #9072

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    Look for this in your style.css file:

    input, label, select, textarea {
    color: #FCEBB6;
    font-family: ‘PT Sans’,sans-serif;
    font-size: 14px;
    font-weight: 300;
    }


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Adding post date and author below post title #9071

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    Did you modify your functions.php, home.php, or your style.css files?


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!


    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    For the borders, do this:

    You would add this:

    border-top: 2px solid #666666;
    border-bottom: 2px solid #666666;

    Change the 2px to whatever thickness you want.

    For centering the Navigation, read this: http://www.studiopress.com/forums/topic/please-help-center-the-menu-options-on-the-nav-bar/


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Corporate Theme #9060

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    You need to create a custom menu. Go to Appearance > Menu. Create a Menu. Then on the left side – for Primary Menu select the new menu you created. That will give you the menu for your site. Here’s more documentation specific to WordPress – http://codex.wordpress.org/WordPress_Menu_User_Guide.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!


    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    Which post is it? What words should be hyperlinked?


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: WP/website development #9058

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    If you are setting it up on the clients server – just create a folder called “newsite” under their domain – http://client.com/newsite. Then install WordPress there. Once you get everything all worked out – then all you need to do is point the domain name to the file folder “newsite.”


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Adding post date and author below post title #9056

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    I think I erred. I went to http://liveyourlegend.net/ which is not your site. Post the link to your site so I can take a look.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Rss feed not working #8871

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    There’s a conflict somewhere. Deactivate all plugins and check again. If it returns, then reactivate one plugin at a time and as you do, check the feed.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Rss feed not working #8866

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    I don’t use it, but for the sake of seeing if it’s the cause – deactivate it and then try your feed. You might want to deactivate plugins anyway to see if there’s a conflict, but start with Yoast.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Rss feed not working #8862

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    When did you install Yoast. From what I’ve been reading, it has the capability to redirect links. Check your Yoast settings.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Rss feed not working #8849

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    Have you recently changed your Permalinks? Go to Settings > Permalinks and click Save.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Expats in Norway launched #8848

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    Oh, great. Someone else just suggested that to me. Thanks for sharing.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    in reply to: Rss feed not working #8847

    Anita
    Participant
    Post count: 7486

    I don’t get it either. It say’s it cannot be found. The url seems to return to the home page instead of giving an error message. You don’t happen to have a page called Feed in your list of Pages do you? If so, delete it.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

Viewing 15 posts - 6,121 through 6,135 (of 6,787 total)